Facilități

Ce este Vitalitas

Vitalitas este cel mai mare complex pentru seniori din România, desfășurat pe aproximativ cinci hectare de teren în liziera pădurii Snagov. Este pentru prima dată când un proiect de asemenea anvergură este construit de la zero și este gândit cu destinația de centru rezidențial pentru seniori.

Deviza noastră este “Good Living with Medical Care”, adică un trai bun, cu îngrijire medicală. De aceea ne-am dorit ca seniorii noștri să aibă la dispoziție toate facilitățile de care au nevoie pentru a atinge cele două deziderate. Pe de o parte un trai bun, într-un centru proiectat de la zero conform conceptului "no step", adică nicio treaptă în circuitul zilnic al rezidentului, iar pe de altă parte îngrijirea medicală de care are mare nevoie și pentru obținerea căreia, de multe ori, în alte situații, ar trebui să călătorească în afara centrului, la o clinică medicală.

În complexul rezidențial pentru seniori Vitalitas, toate facilitătile sunt sub același acoperiș! Cele trei corpuri de clădire sunt interconectate de spații cu facilități dedicate rezidentului.

Vitalitas Shop

La magazinul din incinta complexului Vitalitas există o gamă variată de produse, special selectate pentru seniorii noștri. De la îndrăgitele integrame, reviste și carți, până la produsele de îngrijire și produse cosmetice sau articole vestimentare specifice (pijamale, papuci, căciuli, șosete, etc.).

Farmacie

PharmaLife este farmacia grupului MedLife și este prezentă în incinta complexului Vitalitas, la parter. De le farmacia PharmaLife,  rezidenții își vor putea achiziționa medicamentele, inclusiv pe cele cu rețetă compensată.

Salon de infrumusețare

O vizită la salon este potrivită pentru un moment de răsfăț, dar și în situațiile funcționale. Serviciile de tuns, coafat, manichiura, pedichiură, cosmetica sunt, dintr-o dată, la îndemână. La fel și zâmbetul :)

Cafenea

Vitalitas Café este un loc vesel și primitor, destinat momentelor de relaxare, atunci vrei să bei o cafea bună sau să savurezi un dulce home-made. Dulciurile, fie că sunt prăjituri sau patiserie, sunt pregatite zilnic în restaurantul nostru, de către maestrul cofetar. Și dacă vrei să te bucuri de căldura soarelui sau adierea vântului, terasa cafenelei este locul prefect!

Salină

Salina din complexul Vitalitas este o este o salină de suprafață amenajată din formațiuni de sare provenite din saline cunoscute, în care se previne, ameliorează și se tratează diverse afecțiuni ale aparatului respirator, aducând o mulțime de beneficii organismului. Rezidenții au posibilitatea de a face cure de salinoterapie chiar în interiorul complexului. 

Parcul Vitalitas

Peste 20.000 de metri pătrați de teren special amenajat pentru seniorii noștri, cu alei suficient de late încat să permită trecerea rezidenților cu scaunele rulante, zeci de băncuțe amplasate în jurul lacului artificial, totul poziționat în liziera pădurii Snagov, fac din parcul Vitalitas unul dintre cele mai frumoase locuri în care iți poți petrece bătrânețea. Pentru seniorii cu Alzheimer și boli de memorie am amenajat o curte dedicată, în care pot ieși oricând iși doresc, fără să existe teama unui episod de dificultate de dezorientare.

Restaurantul Vitalitas

Ne dorim ca întreaga experiență a rezidentului în complexul Vitalitas să fie una de excepție, de aceea toate bucatele servite sunt proaspăt gătite în bucătaria noastră sub stricta supraveghere a Chef Gabriel Camilatos.

Ce alte facilități mai există în complex

 • Sală multifuncțională cu capacitate de 160 de locuri
 • Capelă multiconfesională
 • Clinică medicală multidisciplinară: cardiologie, endocrinologie, neurologie, geriatrie, chirurgie plastică, ortopedie, psihologie, psihiatrie
 • Punct de recoltare sânge pentru analize de laborator, în parteneriat cu Synevo
 • Clinică de stomatologie și radiologie dentară.
 • Centru de recuperare medicală:
  - sala de kinetoterapie și echipamente de recuperare neuromotorie precum bare paralele, scară Brooklyn și cușcă de scripetoterapie Rocher
  - echipamente de fizioterapie: Tcare, Shockwave, combină de fizioterapie, echipament de magnetoterapie
  - piscină cu rampă de acces pentru persoane cu mobilitate redusă, dotată cu bandă și bicicletă de apă
 • Spălatorie proprie dotată cu echipamente profesionale și sistem de etichetare pentru hainele rezidenților

Toate informatiile prezentate in website sunt cu titlu informativ, deciziile de admitere in centrul rezidential de seniori se iau dupa evaluarea cazurilor in comisia de evaluare. Serviciile prezentate sunt cu titlu informativ, si pot prezenta variatii de la serviciile contractate de fiecare rezident in parte.

Copyright © Vitalitas |  Politica de confidențialitate  |  Politica Privind Cookies  

Vitalitas