Pachete

Fiecare rezident din Centrul nostru de excelență este unic, are dorințe și nevoi pe care înțelegem să le tratăm individual. Întrucât vrem să oferim fiecărui senior un stil de viață cât mai independent, în siguranță și confort, am creat o serie de pachete personalizate care constituie baza oricărei analize de costuri și deci, a oricărei oferte de preț.

În misiunea noastră, aceea de a oferi seniorilor longevitate de calitate, plăcută și activă, ne ghidăm după următoarele valori:

Rezidenții

Sunt prioritatea noastră nr. 1 pentru că ei trebuie să se afle mereu în centrul atenției. De aceea le oferim tuturor: asistență medicală 24/7 asigurată de medici, alături de asistente medicale și infirmiere; paturi medicale acționate electric cu saltele anti-escare; baie în fiecare cameră; Tot ceea ce facem la Vitalitas, facem ca să le redăm acestora sănătatea și nivelul de independență necesare pentru a duce o viață în regim autonom, fără să mai fie nevoie de asistență sau îngrijire.

Siguranța

Înainte de toate este valoarea supremă dată de conceptul de proiectare și construcție al centrului: “NO STEP" = NICI O TREAPTĂ pe circuitele dedicate rezidenților; podele antialunecare; măsuri de protecție epidemiologică și de igienă implementate conform protocoalelor de spital.

Comunicarea

O comunicare mereu deschisă construiește spirit de echipă și este fundația a tot ceea ce facem. Asta pornește de la sistemul modern "nurse call" instalat la fiecare pat și în grupurile sanitare și se continuă cu procedurile interne de comunicare și raportare precum și cu protocoalele de feedback. Includem aici comunicarea zilnică (sau ori de câte ori este necesar) cu aparținătorii.

Integritatea

Valoarea absolută care impune să facem lucrurile care trebuie, când trebuie, cum trebuie.

Respectul

Respectul de sine și cel datorat celuilalt și pentru toți care și-au pus încrederea și speranțele în noi.

Responsabilitatea

Promovăm o atitudine responsabilă atât în relația cu angajații dar și cu rezidenții și aparținătorii lor.

Profesionalismul

Tot ceea ce facem, facem cu maximum de pasiune, pricepere și talent. Pentru că activitatea noastră este una de vocație, iar dacă ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut, rezultatele nu se vor lasă așteptate.